BESKYTTELSE MOD VAND I IT-RUMMET

ModuSec® er et unikt produkt når det drejer sig om at beskytte mod skader forårsaget af vand som kommer ind i it rummet. Med sin ikke porø-se, lukkede celle struktur i kærnen og stålplader på begge sider, er panelerne i sig selv 100 % vandtætte. Selv om panelerne sænkes ned i vand vil de ikke kunne absorbere vand i strukturen overhovedet. Dette er ikke tilfældet med mineral-uldspaneler som, efter kort tid, vil absorbere store mængder vand i selve isolationskærnen.  Efter kort tid vil mineraluldspaneler absorbere vand og strukturen ændrer sig. Ved slukning etter brand, hvor stålpladerne løsner sig fra kær-nematerialet, vil vandoptaget i kærnen være meget kritisk fordi panelet da også mister sin strukturelle styrke.

Vi benytter altid certificerede byggere når vi monterer vore rum, sådan at vi også sikrer, at alle sammenføninger i tag, vægge og gulv bliver optimalt udført, for at forhindre vand i at trænge ind i konstruktionen.

REMTECH NORDIC AS—Danmark

CVR/SE-nr. 32 46 7997

Vassingerød Bygade 20, 3540 Lynge

Telefon: +45  28 45 54 56 ,  E-post: knud@remtech.dk

Mineraluldspanel under forsøg optog ca. 1,5 litter vand på 48 timer.

Mineraluldspanel under forsøg med direkte varmepåvirkning viser, at  limen løsner sig og stålpladen slipper isolationsmaterialet.

FORSØG MED MINERALULD-PANELER I FORÅRET2010

Slukningsvand fra bradslukning

Sprinkleranlæg

Oversvømmelser

Nordisk distributør af ModuSec® skalsikring til de, der har

behov for certificeret beskyttelse mod varme, vand, røg, gas

samt værn mod skader forårsaget af eksplosioner og EMI.

Leveres igennem certificerede forhandlere i Norden.

Læs mere om os på: www.remtech.dk